Armband Jacky multicolor – Zwarte Onyx goud

44,95

Prachtige armband van gehaakte kralen met een vergulde messing bedel in de vorm van een noordster, en een hanger van zwarte onyx edelsteen. Siert elke outfit op!

  • Merk: A Beautiful Story
  • Materiaal: verguld messing en zwarte onyx edelsteen
  • Fair geproduceerd in: Nepal
  • Lengte: 16 cm (binnenmaat)
Helaas uitverkocht

Uitverkocht

Artikelnummer: NOS_ABS_BL30130 Categorieën: , , , ,
 

Beschrijving

Prachtige armband Jacky multicolor in zwarte Onyx goud van A Beautiful Story. Deze armband is gemaakt van gehaakte kralen met een vergulde messing bedel in de vorm van een Noordster, en een hanger van zwarte Onyx edelsteen. Siert elke outfit op!

Zwarte onyx is serieus en krachtig. Soms heb je dat extra zetje nodig. Maar durf je het eigenlijk niet alleen. Met zwarte onyx heb je de focus en het vertrouwen om te doen waar je naar verlangt. Samen kom je er.

De Noordster symboliseert grote veranderingen of keerpunten in iemands leven. Het versterkt je hoop en geeft je kracht.

Let op: Edelstenen zijn een natuurproduct en elke edelsteen is uniek. De kleur van jouw edelsteen kan er daarom net even anders uitzien dan op de foto.

  • Merk: A Beautiful Story
  • Materiaal: verguld messing en zwarte onyx edelsteen
  • Fair geproduceerd in: Nepal
  • Lengte: 16 cm (binnenmaat)

Extra informatie

Materiaal

Merk

Over het merk

A Beautiful Story

Dit Nederlandse sieraden merk is ook echt ‘A beaufitul story’. Toen in 2005 een zilverfabriek in Kathmandu (Nepal) failliet dreigde te gaan, ondernam oprichtster Cathelijne Lania direct actie. Zij kende de eigenaar, vloog naar Nepal en zette eigenhandig een prachtig sieradenmerk neer, waardoor vele banen gered konden worden. Ook met Beads for Life (een groepje vrouwen die op ambachtelijke wijze sieraden maken) ontwikkelde ze sieraden en hielp zo deze vrouwen om economisch zelfstandig te worden. Inmiddels heeft A Beautiful Story een zeer uitgebreide collectie sieraden die over de hele wereld wordt verkocht. Met een enorme positieve impact voor de makers in Nepal!

> Bekijk alle sieraden van A Beautiful Story