AWEAR heeft een kantoor en showroom!

Vandaag proosten we met de dames van Wana Bana Design op ons nieuwe kantoor/showroom! Zo blij dat ik deze plek mag delen met dit gave duurzame en eerlijke tassenmerk dat zich inzet voor alleenstaande moeders in Colombia. We kunnen niet wachten om onze showroom verder in te richten en onze eerste klanten te ontvangen. En natuurlijk zorgen we ook dan voor bubbels!

Webshop voor duurzame kleding

AWEAR is onze nieuwe webshop (+ showroom in Utrecht) voor duurzame kleding. Alles wat je in de webshop vindt is duurzaam en eerlijk geproduceerd. Dat wil zeggen: gemaakt van duurzame stoffen zoals lyocell, EcoVero of biologisch katoen en gemaakt onder goede omstandigheden en met een leefbaar loon, zodat zij voldoende verdienen om van rond te komen (niet meer dan normaal lijkt ons, maar helaas niet de realiteit in de meeste kledingfabrieken!). Daarnaast willen we mensen bewuster maken over de impact van de kledingindustrie en mensen motiveren om minder en bewuster kleding te kopen. Het lijkt misschien gek om dat als webshop te zeggen, maar dat is echt onze missie!

In onze webshop vind je dan ook met zorg uitgezochte kleding, die tijdloos is, die je op veel gelegenheden kunt dragen en die lang mooi blijft. We hopen dat jullie onze kleding ook mooi vinden! In deze blog zullen we vooral schrijven over de kledingindustrie, tips voor een duurzame garderobe en inzichten in hoe je bewuster kan shoppen.

Tips of een verzoek?

Heb je tips of een verzoek over een onderwerp waar je meer over wilt weten? Laat het ons weten en wie weet behandelen we het in een volgende blog!