Blouse Muna thijm – Alchemist

Perfecte blouse als je een mooie outfit wilt die ook comfortabel zit. De glans in de stof in combinatie met het sportieve ontwerp geeft deze top een casual chique look; één van onze favorieten dit seizoen! Draag blouse Muna op jeans met sneakers voor een casual look, of op een nette zwarte broek of mooie rok voor een feestelijke look.De kleur is zoals op de eerste foto.

  • Materiaal: 100% EcoVero
  • Merk: Alchemist
  • Kleur: thijm (groen/grijs)
  • Maatvoering: valt normaal
Helaas uitverkocht

Dit product is momenteel niet op voorraad.

 

Beschrijving

Super coole blouse Muna van Alchemist in de kleur thijm (groen/grijs). Perfect als je een mooie outfit wilt die ook comfortabel zit. De glans in de stof in combinatie met het sportieve ontwerp geeft deze top een casual chique look; één van onze favorieten dit seizoen! Draag blouse Muna op jeans met sneakers voor een casual look, of op een nette zwarte broek of mooie rok voor een feestelijke look. De kleur is zoals op de eerste foto.

  • Materiaal: 100% EcoVero
  • Merk: Alchemist
  • Kleur: thijm (groen/grijs)
  • Fair geproduceerd in: Portugal

Model en maatvoering
De maatvoering is normaal.

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Productcategorie

Merk

Materiaal

EcoVero / FSC viscose

EcoVero is de duurzame versie van viscose en wordt gemaakt van houtpulp van bomen uit duurzaam beheerde bossen. De verwerking vindt plaats in een gesloten (closed loop) systeem. Hierbij worden het water en de chemicaliën die gebruikt worden om het hout op te lossen tot pulp steeds opnieuw gebruikt. Daarnaast gebeurt het bleken van de pulp 100% chloorvrij. Vergeleken met de productie van viscose is er sprake van 50% minder uitstoot en wordt slechts de helft van de hoeveelheid water en energie gebruikt.

Qua eigenschappen zijn EcoVero en Viscose zijdezacht, comfortabel, ademend en licht glanzend. De kleurvastheid van EcoVero is veel beter dan van lyocell. Hierdoor gaat kleding van EcoVero langer meer en is daarmee extra duurzaam.

EcoVero wordt gemaakt door het Oostenrijkse bedrijf Lenzing. FSC viscose wordt gemaakt door de Aditya Birla Group in India.

Over het merk

Alchemist

Alchemist is een duurzaam kledingmerk van Nederlandse bodem en staat voor schitterende tijdloze ontwerpen, prachtige duurzame stoffen en een zeer hoge kwaliteit. Dat zie je in de afwerking: ieder kledingstuk is met veel aandacht ontworpen en gemaakt. Oprichtster Caroline Mewe groeide op op het prachtige Terschelling en is geïnspireerd door het licht van de eilanden. De ontwerpen van Alchemist zijn tijdloos en zowel vrouwelijk als stoer. Just how we like it! Maar dat is niet alles: de items zitten ook nog eens heerlijk comfortabel. De collecties worden in Europa geproduceerd, onder goede omstandigheden en tegen een eerlijk loon.

> Bekijk alle kleding van Alchemist