Sale!
 

Bum Bag Amsterdam – Wana Bana

24,95

Bum Bag Amsterdam, gemaakt van vegan leer. Een 2-in-1 schoudertas die ook op de heup kan worden gedragen dankzij de verstelbare schouderband, perfect voor al je essentials. Binnenin zit een open vak met ritssluiting.

Elke tas van Wana Bana is een uniek item die een vintage plaatje hergebruikt: in dit geval, een mooie schilderij van de Montelbaanstoren uit een Christie’s veilingcatalogus uit de jaren 90.

  • Materiaal: vegan leer (hoge kwaliteit PU), gerecycled karton en papier, PVC om de afbeelding waterproof te maken
  • Merk: Wana Bana
  • Kleur: zwart
  • Afmetingen: 14 x 19 cm
Helaas uitverkocht

Uitverkocht

 

Beschrijving

Bum Bag Amsterdam van Wana Bana, gemaakt van vegan leer. Een 2-in-1 schoudertas die ook op de heup kan worden gedragen dankzij de verstelbare schouderband, perfect voor al je essentials. Binnenin zit een open vak met ritssluiting.

Elke tas van Wana Bana is een uniek item doordat een vintage plaatje wordt hergebruikt: in dit geval, een mooi schilderij van de Montelbaanstoren uit een Christie’s veilingcatalogus uit de jaren ’90.

De tassen van Wana Bana zijn helemaal vegan en handgemaakt door alleenstaande moeders in Colombia, tegen een eerlijk loon. Wij werden meteen verliefd op de gave vintage prints (van platenhoezen en uit oude tijdschriften) die op de tassen worden aangebracht. Van elke print is er maar één, waardoor iedere tas uniek is. Het veganleer bovendien heerlijk soepel aan en de prints zijn voorzien van een waterafstotende coating. Wel zo handig in Nederland!

  • Materiaal: vegan leer (hoge kwaliteit PU), gerecycled karton en papier, PVC om de afbeelding waterproof te maken
  • Merk: Wana Bana
  • Kleur: zwart
  • Afmetingen: 14 x 19 cm
  • Fair geproduceerd in: Colombia. Handgemaakt door alleenstaande moeders.

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Merk

Productcategorie

Over het merk

J LABEL

J LABEL is een inspirerend Nederlands modemerk dat eerlijke productie en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. De collectie staat bekend om de eigentijdse ontwerpen met een ‘bohemian vibe’. Heerlijk draagbaar, vrouwelijk en kleurrijk, met soepel vallende duurzame stoffen en prachtige kleuren: wij zijn fan!

Eerlijke productie met sociale impact
Oprichters Janneke en Judith hebben er bewust voor gekozen om hun collecties te laten produceren in India en China, om juist daar een positieve sociale impact te kunnen hebben voor de mensen die dat het hardst nodig hebben. De productie vindt plaats in gecertificeerde fabrieken die zorgvuldig door henzelf zijn bezocht en zijn geselecteerd op hun sociale impact. Het grootste deel van de collectie wordt geproduceerd in New Delhi in India, in een fabriek die zich richt op het empoweren van vrouwen en een eigen trainingscentrum heeft om mannen en vrouwen uit rurale gebieden op te leiden. J LABEL is bovendien volledig transparant over de productielocaties: van ieder item wordt precies aangegeven in welke fabriek het is gemaakt.

Milieuvriendelijk en vegan
J LABEL doet veel om de milieu-impact zo laag mogelijk te houden. Er worden uitsluitend duurzame en vegan stoffen gebruikt, zoals FSC viscose, biologisch katoen en kapok en waar mogelijk worden restpartijen gebruikt. De stoffen van J LABEL zijn bovendien Oeko Tex gecertificeerd. Daarnaast worden ook alle andere aspecten van de productie en het transport zo milieuvriendelijk ingericht. De verpakkingen voor het transport zijn bijvoorbeeld gemaakt van gerecycled karton en biologisch afbreekbaar plastic. De CO2 uitstoot van het transport wordt gecompenseerd door bomen te planten via Trees for All.

> Bekijk alle items van J LABEL