Clutch Flox mediterrane print – SKFK

39,95

Clutch met prachtige mediterrane print, gemaakt van (gerecycled) katoen. Super handig alternatief voor al je dagelijkse benodigdheden: binnenin zit een groot open vak (voor bv je telefoon, sleutels etc) en 6 kleine open vakjes voor al je pasjes. Hoef je ook geen aparte portemonnee mee te nemen! Met handig polsbandje.

  • Materiaal: 65% gerecycled katoen, 35% katoen
  • Merk: SKFK
  • Afmetingen: 15,5 x 23,5 cn
Helaas uitverkocht

Uitverkocht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artikelnummer: WBG01233-X8-1-1 Categorieën: , , , , Tags: , , ,
 

Beschrijving

Clutch Flox van SKFK met prachtige mediterrane print, gemaakt van (gerecycled) katoen. Super handig alternatief voor al je dagelijkse benodigdheden: binnenin zit een groot open vak (voor bv je telefoon, sleutels etc) en 6 kleine open vakjes voor al je pasjes. Hoef je ook geen aparte portemonnee mee te nemen! Met handig polsbandje.

  • Materiaal: 65% gerecycled katoen, 35% katoen
  • Kleur: roest bruin
  • Fair geproduceerd in: China
  • Merk: SKFK
  • Afmetingen: 15,5 x 23,5 cn

Extra informatie

Kleur

Materiaal

,

Merk

Productcategorie

Over het merk

SKFK

Sinds 2003 is dit Baskische merk een voorloper op het gebied van duurzame mode en het gebruik van duurzame stoffen. In 2013 kreeg Skunfunk als eerste kledingmerk in Spanje een GOTS certificering en in 2017 als eerste het Fairtrade Max Havelaar keurmerk. De kleding wordt gemaakt van gecertificeerd (GOTS) biologisch katoen, lyocell en gerecyclede stoffen. De productie van de kleding vindt plaats in Europa, India en China wordt (uiteraard) fair geproduceerd.

Qua stijl is SKFK urban, comfortabel en tijdloos, geïnspireerd op kunst en cultuur en ontworpen. De kleding van SKFK is vaak nét even anders dan anders, en daar houden wij van!

> Bekijk alle items van SKFK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk …