Flessenstop olijftak

24,95

Feestelijke flessenstopper gemaakt van gerecycled messing. Leuk voor als je een etentje geeft, of om kado te doen! Deze flessenstopper wordt verpakt in een luxe feestelijk doosje.

  • Merk: A Beautiful Story
  • Materiaal: gerecycled messing
  • Fair geproduceerd in: Nepal
Helaas uitverkocht

Uitverkocht

Artikelnummer: NOS_ABS_CR26139 Categorieën: , ,
 

Beschrijving

Feestelijke flessenstopper van A Beautiful Story met een olijftak, gemaakt van gerecycled messing. Leuk voor als je een etentje geeft, of om kado te doen! Deze flessenstopper wordt verpakt in een luxe feestelijk doosje.

  • Merk: A Beautiful Story
  • Materiaal: gerecycled messing
  • Fair geproduceerd in: Nepal

Extra informatie

Materiaal

Merk

Over het merk

A Beautiful Story

Dit Nederlandse sieraden merk is ook echt ‘A beaufitul story’. Toen in 2005 een zilverfabriek in Kathmandu (Nepal) failliet dreigde te gaan, ondernam oprichtster Cathelijne Lania direct actie. Zij kende de eigenaar, vloog naar Nepal en zette eigenhandig een prachtig sieradenmerk neer, waardoor vele banen gered konden worden. Ook met Beads for Life (een groepje vrouwen die op ambachtelijke wijze sieraden maken) ontwikkelde ze sieraden en hielp zo deze vrouwen om economisch zelfstandig te worden. Inmiddels heeft A Beautiful Story een zeer uitgebreide collectie sieraden die over de hele wereld wordt verkocht. Met een enorme positieve impact voor de makers in Nepal!

> Bekijk alle sieraden van A Beautiful Story