Levertijden & Verzending

Levertijden

Het duurt 1 tot 3 werkdagen voordat je je bestelling in huis hebt. Zodra wij jouw pakketje aan de koeriersdienst hebben afgegeven, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Van de koeriersdienst ontvang je in je inbox een Track & Trace code waarmee je jouw pakketje kunt volgen.

Door drukte bij de koeriersdiensten i.v.m. het corona virus, kunnen zij de bestellingen minder snel verwerken dan normaal. Daarom kan het zijn dat je pakketje er wat langer over doet.

Verzendkosten

  • Verzending binnen Nederland: €4,95
  • Verzending naar België, Duitsland en Luxemburg: €7,95
  • Gratis verzending binnen Nederland voor bestellingen vanaf €75,-
  • Gratis verzending naar België, Duitsland en Luxemburg voor bestellingen vanaf €150,-

Ophalen in onze showroom in Utrecht
Je kunt je bestelling ook ophalen in onze showroom in Utrecht (Koningin Wilhelminalaan 8). Je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. Wil je hier gebruik van maken, vink deze optie dan aan in het bestelproces. We leggen jouw pakketje klaar en nemen contact met je op voor een ophaalafspraak.

Bezorging

Onze pakketten worden – waar mogelijk – bezorgd door Fietskoeriers. Op plekken waar zij niet bezorgt, maken we gebruik van PostNL. Je bestelling wordt verpakt in een milieuvriendelijke, gerecyclede papieren verzendzak. Deze zak heeft een handige hersluitbare strip, zodat je hem makkelijk nog een keer kunt gebruiken. Om te retourneren of voor een ander pakketje dat je wilt versturen.

Van de desbetreffende koeriersdienst ontvang je een Track & Trace code waarmee je jouw pakketje kunt volgen.
– Fietskoeriers bezorgt pakketten van dinsdagavond t/m vrijdagavond tussen 18.00 en 22.00 uur.
– PostNL bezorgt op maandag t/m zaterdag tot 21.30 uur.

PostNL ophaal servicepunt
Wil je je pakketje liever niet thuis laten bezorgen maar op een servicepunt van PostNL? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld. Wij zorgen er dan voor dat jouw pakketje via PostNL bezorgd wordt (i.p.v. via Fietskoeriers). Via de Track & Trace code die je van hen ontvangt, kan je zelf het afleveradres wijzigen naar een service punt bij jou in de buurt.

Bezorging in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg
In principe bezorgen wij alleen in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Mocht je je pakketje toch heel graag in een ander land laten bezorgen, neem dan contact met ons op.

Nog vragen?

Laat het ons weten via telefoon: 06 – 21 444 789 of e-mail  info@awear.nl. We helpen je graag.