Oorbellen Blooming Garnet gold

29,95

Sierlijke oorbellen Blooming van A Beautiful Story. Deze oorbellen zijn gemaakt van een sterling zilveren rozenkrans, gefacetteerde lapis lazuli edelstenen en een ovale blauwe kant agaat edelsteen.

  • Materiaal: verguld messing, granaat edelsteentjes en labradoriet edelsteen
  • Merk: A Beautiful Story
  • Fair geproduceerd in: Nepal
  • Lengte: 7 cm

Op voorraad

 

Beschrijving

Sierlijke oorbellen Blooming van A Beautiful Story. Deze oorbellen zijn gemaakt van een vergulde rozenkrans, gefacetteerde granaat edelstenen en een ovale labradoriet edelsteen.

Granaat is niet te missen. Een krachtige en energieke dieprode steen. Granaat zit vol passie, motivatie en creativiteit. Labradoriet heeft een sterke intuïtie. Weet je niet wat je moet doen? Labradoriet wijst je de weg. Labradoriet verzamelt ook al je krachten en trekt succes aan. Is dat niet mooi meegenomen?

Let op: Edelstenen zijn een natuurproduct. Elke edelsteen is uniek. Daarom kan het gebeuren dat de kleur van je sieraad iets anders is dan op de foto.

  • Materiaal: verguld messing, granaat edelsteentjes en labradoriet edelsteen
  • Merk: A Beautiful Story
  • Fair geproduceerd in: Nepal
  • Lengte: 7 cm

Extra informatie

Materiaal

Merk

Over het merk

A Beautiful Story

Dit Nederlandse sieraden merk is ook echt ‘A beaufitul story’. Toen in 2005 een zilverfabriek in Kathmandu (Nepal) failliet dreigde te gaan, ondernam oprichtster Cathelijne Lania direct actie. Zij kende de eigenaar, vloog naar Nepal en zette eigenhandig een prachtig sieradenmerk neer, waardoor vele banen gered konden worden. Ook met Beads for Life (een groepje vrouwen die op ambachtelijke wijze sieraden maken) ontwikkelde ze sieraden en hielp zo deze vrouwen om economisch zelfstandig te worden. Inmiddels heeft A Beautiful Story een zeer uitgebreide collectie sieraden die over de hele wereld wordt verkocht. Met een enorme positieve impact voor de makers in Nepal!

> Bekijk alle sieraden van A Beautiful Story