Oorbellen Disk – goud

44,95

Minimalistische oorbellen van dunne platte ronde schijfjes. Perfect om je outfit nét even een boost te geven. De schijfjes zijn licht en hangen los waardoor ze speels meebewegen en de fijne structuur geeft deze oorbellen net wat extra’s.

  • Materiaal: 22 K verguld 92.5 sterling zilver
  • Merk: Protsaah
Helaas uitverkocht

Uitverkocht

 

Beschrijving

Minimalistische oorbellen van platte ronde schijfjes. Perfect om je outfit nét even een boost te geven. De schijfjes zijn licht en hangen los waardoor ze speels meebewegen en de fijne structuur geeft deze oorbellen net wat extra’s.

De sieraden van Protsaah worden ontworpen in Zürich en op ambachtelijke wijze door Tibetaanse vrouwen gemaakt. Dankzij dit werk kunnen zij in hun levensonderhoud en dat van hun gezin voorzien.

  • Materiaal: 22 K verguld 92.5 sterling zilver
  • Fair geproduceerd in: Tibet
  • Merk: Protsaah
  • Afmetingen: 2,9 x 1,2 cm

Extra informatie

Materiaal

Merk

Productcategorie

Over het merk

SKFK

Sinds 2003 is dit Baskische merk een voorloper op het gebied van duurzame mode en het gebruik van duurzame stoffen. In 2013 kreeg Skunfunk als eerste kledingmerk in Spanje een GOTS certificering en in 2017 als eerste het Fairtrade Max Havelaar keurmerk. De kleding wordt gemaakt van gecertificeerd (GOTS) biologisch katoen, lyocell en gerecyclede stoffen. De productie van de kleding vindt plaats in Europa, India en China wordt (uiteraard) fair geproduceerd.

Qua stijl is SKFK urban, comfortabel en tijdloos, geïnspireerd op kunst en cultuur en ontworpen. De kleding van SKFK is vaak nét even anders dan anders, en daar houden wij van!

> Bekijk alle items van SKFK