Oorbellen Disk – zilver

39,95

Minimalistische oorbellen van dunne platte ronde schijfjes. Perfect om je outfit nét even een boost te geven. De schijfjes zijn licht en hangen los waardoor ze speels meebewegen en de fijne structuur geeft deze oorbellen net wat extra’s.

  • Materiaal: 92.5 sterling zilver
  • Merk: Protsaah
Helaas uitverkocht

Uitverkocht

 

Beschrijving

Minimalistische oorbellen van platte ronde schijfjes. Perfect om je outfit nét even een boost te geven. De schijfjes zijn licht en hangen los waardoor ze speels meebewegen en de fijne structuur geeft deze oorbellen net wat extra’s.

De sieraden van Protsaah worden ontworpen in Zürich en op ambachtelijke wijze door Tibetaanse vrouwen gemaakt. Dankzij dit werk kunnen zij in hun levensonderhoud en dat van hun gezin voorzien.

  • Materiaal: 92.5 sterling zilver
  • Fair geproduceerd in: Tibet
  • Merk: Protsaah
  • Afmetingen: 2,9 x 1,2 cm

Extra informatie

Materiaal

Merk

Productcategorie

Over het merk

Protsaah – Handcrafted peace

Protsaah is een duurzaam sieradenmerk uit Zürich (Zwitserland) dat zich inzet voor lokale ambachten en empowerment van vrouwen specifiek in conflictgebieden. De collecties worden in Zürich ontworpen en kenmerken zich door een modern en tijdloos ontwerp. Alle sieraden worden met de hand gemaakt door ambachtsmensen die hun vaardigheden vaak van generatie op generatie hebben doorgekregen. De sieraden bij AWEAR zijn onderdeel van de Lhasa-collectie (Tibet) en worden door vrouwen gemaakt die dankzij dit werk in hun levensonderhoud en dat van hun gezin kunnen voorzien.

> Bekijk alle sieraden van Protsaah