Oorbellen Elegant – Lapis Lazuli silver

39,95

Mooie oorbellen van Sterling zilver en een ronde facetgeslepen Lapis Lazuli steen. Het kettinkje trek je door je oren tot ongeveer halverwege. Wij houden van het minimalistische ontwerp dat door de steen een echte eye catcher is.

  • Materiaal: verguld Sterling zilver
  • Steen: Lapis Lazuli
  • Merk: A Beautiful Story
  • Fair geproduceerd in: Nepal
Helaas uitverkocht

Uitverkocht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artikelnummer: AW24806 Categorieën: , , ,
 

Beschrijving

Mooie oorbellen Elegant van A Beautiful Story van Sterling zilver en een ronde facetgeslepen Lapis Lazuli steen. Het kettinkje trek je door je oren tot ongeveer halverwege. Wij houden van het minimalistische ontwerp dat door de steen een echte eye catcher is.

Lapis Lazuli staat voor vriendschap, verbinding en wijsheid. Omdat Lapis Lazuli een natuurlijk materiaal is, kan elke oorbel er net even anders uitzien.

  • Materiaal: verguld Sterling zilver
  • Steen: Lapis Lazuli
  • Merk: A Beautiful Story
  • Fair geproduceerd in: Nepal

Extra informatie

Materiaal

Merk

Over het merk

A Beautiful Story

Dit Nederlandse sieraden merk is ook echt ‘A beaufitul story’. Toen in 2005 een zilverfabriek in Kathmandu (Nepal) failliet dreigde te gaan, ondernam oprichtster Cathelijne Lania direct actie. Zij kende de eigenaar, vloog naar Nepal en zette eigenhandig een prachtig sieradenmerk neer, waardoor vele banen gered konden worden. Ook met Beads for Life (een groepje vrouwen die op ambachtelijke wijze sieraden maken) ontwikkelde ze sieraden en hielp zo deze vrouwen om economisch zelfstandig te worden. Inmiddels heeft A Beautiful Story een zeer uitgebreide collectie sieraden die over de hele wereld wordt verkocht. Met een enorme positieve impact voor de makers in Nepal!

> Bekijk alle sieraden van A Beautiful Story

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk …