Oorbellen Solar – zwart rutielkwarts

44,95

Oorbellen met twee ringen die om de steen in het midden kunnen bewegen. Doordat de ringen onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen, kan je variëren door de binnenste ring een kwartslag te draaien. Een absolute eye catcher, dus perfect voor een feestje! Ook beschikbaar met steen van gouden rutielkwarts.

  • Materiaal: messing (oorstukje is van 925 Sterling zilver)
  • Steen: zwart rutielkwarts
  • Fair geproduceerd in: Jaipur, India
  • Merk: ting goods
Helaas uitverkocht

Uitverkocht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artikelnummer: SO-RB-M Categorieën: , , ,
 

Beschrijving

Oorbellen met twee ringen die om de steen in het midden kunnen bewegen. Doordat de ringen onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen, kan je variëren door de binnenste ring een kwartslag te draaien. Een absolute eye catcher, dus perfect voor een feestje!

Messing is een duurzaam alternatief voor goud. Het stukje dat in je oor gaat is van zilver. Ook beschikbaar met steen van gouden rutielkwarts.

  • Materiaal: messing (oorstukje is van 925 Sterling zilver)
  • Steen: zwart rutielkwarts
  • Fair geproduceerd in: Jaipur, India
  • Merk: ting goods
  • Afmetingen: 4,0 cm (Ø buitenste ring is 2,0 cm)

Extra informatie

Materiaal

Merk

Productcategorie

Over het merk

ting goods

ting goods is ontstaan doordat eigenaren Laura en Chris veel door Azië reisden en graag wat terug wilden doen voor de mensen daar. In 2011 startten ze hun winkel in Berlijn, om mensen uit Azië toegang te geven tot de Europese markt. De ontwerpen zijn een combinatie van Aziatisch en Scandinavisch design, met duurzaamheid als uitgangspunt. Als duurzaam alternatief voor goud wordt messing gebruikt. De sieraden worden gemaakt in Jaipur (India) om daar banen te creëren voor mensen met een eerlijk loon en goede werkomstandigheden.

ting goods doneert daarnaast 5% van haar winst aan Butterflies India (www.butterflieschildrights.org), dat verschillende projecten heeft voor straatkinderen (voornamelijk in Delhi), en hen helpt om uit de armoede spiraal te komen.

> Bekijk alle sieraden van ting goods

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk …