Retourneren & Ruilen

Retourneren

Is het item dat je hebt besteld niet helemaal naar wens? Binnen 14 dagen na ontvangst kan je een artikel retourneren. Voorwaarde is dat het artikel ongedragen en onbeschadigd is, en dat alle labels er nog aan zitten. Uiteraard mag je het item wel passen.

Zo kan je een artikel retourneren:

  1. Vul het retourformulier in dat je bij je artikelen hebt ontvangen.
  2. Stuur het artikel samen met het retourformulier naar ons op, het liefst in de verpakking waarin je het hebt ontvangen. Onze verzendzakken hebben een handige retourstrip waarmee je het item eenvoudig en goed verpakt. Je kunt je pakket naar onderstaand adres terugsturen.
  3. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening.

AWEAR Retouren
Postbus 1361
3500 BJ Utrecht
Nederland

NOTE: For returns from Germany, do NOT send you parcel to this address. The German post doesn’t recognize this postbox address. For returns from Germany, please contact us at info@awear.nl 

Of geef je retourpakket af in onze showroom
Woon je in – of in omgeving – Utrecht? Je kunt retouren ook afgeven in onze showroom aan de Koningin Wilhelminalaan 8. Bel, app of mail ons even om een afspraak te maken, zodat je niet voor een gesloten deur staat.

Terugbetaling
Uiterlijk binnen 10 werkdagen na ontvangst van je retour, storten we je geld terug op je bankrekening of creditcard. Je krijgt hier per e-mail een bevestiging van. Het terugstorten gaat via betaalprovider Mollie.

Voor verdere vragen over retourneren, neem contact met ons op.

Ruilen

Artikelen ruilen kan alleen in onze showroom in Utrecht. Maak een afspraak zodat je zeker weet dat we er zijn. Als we het artikel op voorraad hebben, kunnen we het artikel dan ook meteen voor je opzij leggen.

Het is niet mogelijk om artikelen online te ruilen. Je kunt het artikel het beste retour sturen en opnieuw een bestelling plaatsen.

Voor verdere vragen over het ruilen van artikelen, neem contact met ons op.