Sale!
 

Top Viv Breton Summer Stripe – Miss Green

21,95

Elegante top met mooie boothals en driekwart mouwen. Door de ‘Bretonse Summer Stripe’ waan je je meteen aan de Côte d’Azur! De ondertoon is lichtelijk offwhite, omdat hard wit vaak goedkoop lijkt, vandaar een lichte offwhite. De diepe donkerblauwe kleur maakt haar très chic. Heerlijke top voor de lente of de koudere zomerdagen.

  • Materiaal: 95% biologisch katoen, 5% elastaan
  • Certificeringen: GOTS, Peta Approved Vegan
  • Merk: Miss Green
  • Kleur: wit met donkerblauwe streepjes
  • Maatvoering: normaal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maat : 34
+ -3 more
Wis selectie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beschrijving

Elegante top Viv van Miss Green met mooie boothals en driekwart mouwen. Door de ‘Bretonse Summer Stripe’ waan je je meteen aan de Côte d’Azur! De ondertoon is lichtelijk offwhite, omdat hard wit vaak goedkoop lijkt, vandaar een lichte offwhite. De diepe donkerblauwe kleur maakt haar très chic. Heerlijke top voor de lente of de koudere zomerdagen.

  • Materiaal: 95% biologisch katoen, 5% elastaan
  • Certificeringen: GOTS, Peta Approved Vegan
  • Merk: Miss Green
  • Kleur: wit met donkerblauwe streepjes
  • Fair geproduceerd in: Sri Lanka (bij Altantic Rim ltd. in Kotte, GOTS gecertificeerd)

Model en maatvoering
Aansluitend model met boothals en driekwart mouwen. De maatvoering is normaal.

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Merk

Certificeringen

,

Productcategorie

,

Materiaal

Biologisch katoen

Katoen voelt zacht aan op je huid, is van nature sterk vochtopnemend en heeft een goed luchtdoorlatend vermogen. Biologisch katoen wordt verbouwd zonder gebruik van schadelijke insecticiden, pesticiden of kunstmest en wordt gesponnen zonder toevoeging van chemicaliën. Er wordt gebruik gemaakt van een natuurlijke bemesting en bescherming zoals vlinders. Ook gelden er in de biologische landbouw strengere regels voor het gebruik van water en mogen er geen genetisch gemodificeerde planten worden gebruikt.

Over het merk

Miss Green

Miss Green is een echte koploper op het gebied van duurzame kleding en is in 2008 opgericht door Maaike Groen. Haar idee was dat als we de basis van onze garderobe nu eens duurzaam en eerlijk laten produceren, we al de helft van onze kledingkast te pakken hebben. Dat bleek een succes en Miss Green is dan ook vooral bekend om haar fijne tijdloze basics, waar wij al lange tijd fan van zijn.

De kleding wordt gemaakt in Turkije, Portugal en Sri Lanka en de makers verdienen een eerlijk salaris en werken onder goede arbeidsomstandigheden. De ateliers zijn bovendien GOTS gecertificeerd en werken volgens de SA8000 standaard. Tijdens het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt en de stoffen zijn zoveel mogelijk biologisch.

> Bekijk alle kleding van Miss Green

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk …