Set 6 wijnglasmarkers – Celebrate

29,95

Met deze set van zes glasmarkers van maak je van ieder (wijn)glas een feestje! Met deze glasmarkers zien de wijnglazen er extra feestelijk uit en weet je altijd wie uit welk glas heeft gedronken. Ook super leuk om kado te doen!

  • Merk: A Beautiful Story
  • Materiaal: verguld messing en edelstenen
  • Fair geproduceerd in: Nepal
  • Diameter: 2 cm
Helaas uitverkocht

Uitverkocht

Artikelnummer: NOS_ABS_AW26897 Categorieën: , ,
 

Beschrijving

Met deze set van zes glasmarkers Celebrate van A Beautiful Story maak je van ieder (wijn)glas een feestje! Elke glasmarker is gemaakt met een ander type edelsteen. Met deze glasmarkers zien de wijnglazen er extra feestelijk uit en weet je altijd wie uit welk glas heeft gedronken. Hierdoor is het niet meer nodig om het glas om te spoelen of een nieuw glas uit de kast te halen.

Deze set is natuurlijk ook super leuk om kado te doen. Ze worden verpakt in een luxe feestelijk doosje en een kaartje erbij met daarop de krachten die aan de verschillende edelstenen toegeschreven worden.

Edelstenen zijn een natuurproduct. Elke edelsteen is uniek. Daarom kan het gebeuren dat de kleuren van jouw stenen net iets anders zijn dan op de foto.

  • Merk: A Beautiful Story
  • Materiaal: verguld messing en edelstenen
  • Fair geproduceerd in: Nepal
  • Diameter: 2 cm

Extra informatie

Materiaal

Merk

Over het merk

A Beautiful Story

Dit Nederlandse sieraden merk is ook echt ‘A beaufitul story’. Toen in 2005 een zilverfabriek in Kathmandu (Nepal) failliet dreigde te gaan, ondernam oprichtster Cathelijne Lania direct actie. Zij kende de eigenaar, vloog naar Nepal en zette eigenhandig een prachtig sieradenmerk neer, waardoor vele banen gered konden worden. Ook met Beads for Life (een groepje vrouwen die op ambachtelijke wijze sieraden maken) ontwikkelde ze sieraden en hielp zo deze vrouwen om economisch zelfstandig te worden. Inmiddels heeft A Beautiful Story een zeer uitgebreide collectie sieraden die over de hele wereld wordt verkocht. Met een enorme positieve impact voor de makers in Nepal!

> Bekijk alle sieraden van A Beautiful Story